Välkommen till narkoswebbens LÄS-del


Här under narkoswebbens LÄS-del finns information om hur det är att vara på sjukhus och vad som händer före, under och efter narkos och operation. Du kan läsa om olika former av narkos, bedövning, smärtlindring och få svar på vanligt förekommande frågor ställda av barn och vuxna. Här finns också förslag på hur man som närstående kan förbereda både sig själv och barn i olika åldrar inför vad som kommer att hända på sjukhuset. Ett bra sätt att förbereda sig inför sjukhusvistelsen är att läsa böcker, därför finns här även litteraturtips för både barn och vuxna.

Under narkoswebbens upplevelsedel kan man gå på sjukhusäventyr tillsammans med sjukhusets clowner, träffa miniorspionen Hilding Vilding, pyssla och måla, titta på film, spela spel, läsa bloggar, träffa barn i olika åldrar som har legat på sjukhus och få svar på kluriga frågor av Doktor Tryggwebb.

All information på narkoswebben är granskad och godkänd av sjuksköterskor och läkare vid barnanestesisektionen på Astrid Lindgrens Barnsjukhus i Stockholm.

twitter icon

Astrid Lindgrens Barnsjukhus | Karolinska Universitetssjukhuset 171 76 Stockholm


© Karolinska Universitetssjukhuset

mail
Logotype